Pedra Artificial: Un Ofici en perill d’Extinció

Hola a tots i totes, fa molt temps que vinc donant voltes a la idea i avui per fi amb aquest primer article inici el meu blog, i el bloc de la meva empresa, PREDECAT – Prefabricats Decoratius Catalunya.

 

Tot en aquesta vida hauria de tenir un objectiu i aquest bloc també el té i és principalment dignificar i posar en valor el treball artesà i als tallers de Pedra Artificial en general. Us puc dir que en la meva trajectòria professional he conegut molts tallers de Pedra Artificial i darrere de cada un d’ells sempre hi ha i hi ha hagut grans professionals, persones amb gran capacitat de treball i molt sacrificats en el dia a dia d’un ofici molt exigent.

 

Un ofici que jo dic que està en perill d’extinció, ja que en aquests últims anys han confluït una sèrie de circumstàncies que han posat cap per avall el sector de construcció i al seu torn molts treballs d’especialització del sector. Per aquest motiu estem orgullosos de continuar la nostra tasca, motivats en el nostre dia a dia de continuar oferint un gran ventall de productes que elaborem de forma artesanal al nostre taller de Pedra Artificial i de Rehabilitació que a poc a poc anireu coneixent al meu blog.

 

En el proper article, intentaré explicar el sentit del Taller de Pedra Artificial i les diferències amb la Pedra Natural.

 

Fins aviat.

    T'has quedat amb ganes de més?

    Uneix-te a la nostra newsletter i t'informarem de totes les novetats i notícies del món de la pedra artificial directament a la teva safata d'entrada.

    Share your thoughts

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.