La Pedra de Piscina en Pedra Artificial, et sorprendrà!

Són molts els propietaris que un cop construeixen la piscina dels seus somnis, tenen seriosos dubtes de com han de rematar la seva piscina. Entenem per rematar, la peça que col·loquem a la part superior de la piscina que uneix la piscina amb el paviment exterior. En els últims anys s’han prodigat molts i diferents acabats per fer la rematada de la piscina, ceràmica, pedra natural, fustes, porcellànics, etc …

 

Dels aspectes a tenir en compte a l’hora de prendre la decisió, els he resumit els més significatius en aquest quadre que ens ajudi a prendre la decisió més adequada.

 

Materials per a rematar la piscina

 

Com podeu veure la Pedra de Piscina en Pedra Artificial obté la qualificació més alta en tots els aspectes. Pel que fa a duració, actualment les peces porten armadura d’inoxidable al seu interior per evitar possibles problemes per oxidació, a part de que el formigó es fabrica amb hidrofugants en massa per protegir de manera adequada la peça.

 

El manteniment és mínim, simplement si en algun moment hi ha brutícia superficial amb salfumant rebaixat amb aigua i amb un raspall, en pocs minuts les deixaràs com noves.

 

En el valor estètic és potser on tinguem més discussió, ja que la Pedra Artificial està associada a l’acabat en granit blanc raspat 3/5 de tota la vida, però us puc dir que actualment oferim diferents textures, colors i acabats que fa de la Pedra de piscina de Pedra Artificial sigui una opció molt atractiva estèticament.

 

detalle-pieza-remate-piscina

 

Pel que fa a seguretat, cal tenir en compte també que la Pedra Artificial és dels materials més antilliscants. A més, el seu comportament enfront del sol és excel·lent, ja que el formigó i l’acabat superficial equilibren les diferències de temperatura en el seu interior, de manera que les peces no cremen al tacte després d’una exposició continuada al sol. En aquest aspecte, sigui quin sigui el material, caldria evitar rematar la piscina amb colors molt foscos. Especialment els acabats de ceràmica, ja que retenen molt la calor i poden produir cremades en dies de excessiva calor.

 

piscina-piedra-artificial-ancho-color

 

De tots els factors anteriorment esmentats, potser el més destacable sigui la capacitat que té la Pedra de Piscina de Pedra Artificial per adaptar-se a formes diferents. Com hem comentat, la pedra artificial o modelada ens permet fer qualsevol tipus de rematada que la teva imaginació et pugui suggerir, amples a mida, coronacions en forma de romana, en forma de ronyó o fins i tot en formes indefinides … només cal veure les fotos adjuntes!

 

Remete de piscina en piedra artificial con formas circulares

 

I tot això a un preu adequat a tu projecte, per tots aquests motius la Pedra de Piscina de Pedra Artificial, et sorprendrà!

    T'has quedat amb ganes de més?

    Uneix-te a la nostra newsletter i t'informarem de totes les novetats i notícies del món de la pedra artificial directament a la teva safata d'entrada.

    Share your thoughts

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.