Jardineres de granit a mida per a façana

Totes les persones tenim la necessitat de sentir i estar en contacte amb la natura, per aquest motiu és normal que quan tenim oportunitat ens escapem a la muntanya a respirar aire pur oa la platja a sentir l’olor o so de la mar …

 

 

A les grans ciutats, i fins i tot en el nostre dia a dia, no tenim aquesta oportunitat i ens hem de conformar amb apropar al nostre entorn una mica de natura.

 

En aquest treball el promotor ha tingut en compte aquesta necessitat i ens ha encarregat aquestes mega-jardineres perquè l’espai exterior de la balconada el puguem acompanyar d’una mica de natura, enjardinant la terrassa exterior.

 

En aquesta ocasió i com es pot observar a la foto, l’objectiu era cobrir un espai al costat de la terrassa. Vam pendre mides per fer el repartiment en dues peces, vam construir els motlles en xapa per les dimensions de les peces i vam fabricar 20 jardineres especials, amb acabat micro-blanc.

 

Predecat ens agraden els reptes, però sobretot ens agrada contribuir a que els espais siguin habitables i si és possible apropar la natura a les nostres vides.

 

 

 

 

    T'has quedat amb ganes de més?

    Uneix-te a la nostra newsletter i t'informarem de totes les novetats i notícies del món de la pedra artificial directament a la teva safata d'entrada.

    Share your thoughts

    No Comments

    Leave a Comment: